U bepaalt uiteraard zelf hoeveel tijd u aan een bezoek aan Verdun besteedt. Verdun wordt vaak aangedaan door vakantiegangers op de heen of terugreis. De plaats ligt per slot van rekening op de oude Autoroute du Soleil! Mijn advies zou zijn om voor Verdun meer tijd uit te trekken. Verdun en vooral haar ‘champ de bataille’ ‘verdienen’ een bezoek van minimaal twee dagen. Een overnachting is daarom onvermijdelijk.

De keuze voor het type verblijf is beperkt. Als u tussen 1 april en 1 oktober Verdun bezoekt dan kunt u kiezen tussen een hotel of camping. Er zijn twee campings bij Verdun. Na 1 oktober bent u op een hotel of chambre d’ hôte aangewezen. Verdun kent een behoorlijk aantal accommodaties, bijna allemaal redelijk sober, maar schoon. Op websites als Booking.com en Tripadvisor scoren de meesten matig tot redelijk, tussen 7.0 en 7.7. Daar staat tegenover dat de prijzen ook redelijk zijn. Voor 50 tot 70 E hebt u al een tweepersoonskamer. Zonder ontbijt.

Een volledig overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden vindt u op de website van het Maison du Tourisme www.tourisme-verdun.fr, Booking.com of Tripadvisor.

tripadvisor

 

 

 

 

Booking.com logo